Bicara tips kewangan harian

About

Farrah Aiza merupakan seorang pekerja sepenuh masa di salah sebuah syarikat telekomunikasi di Malaysia. Sangat meminati bidang dekorasi kek dan kek keju, dia juga bercita-cita untuk menjadi ‘debt free’ dan sekaligus menjadi seorang jutawan di Malaysia. Impian ini baru sahaja disemat sejak Januari 2008 sejak bertemu beberapa idola yang telah menempah kejayaan dan melalui pembacaan buku-buku daripada jutawan tersohor tempatan dan dunia.

Baginya, menjadi jutawan adalah satu matlamat yang sangat murni dan membina dengan harapan ia bukan sahaja dapat membantu dirinya tetapi juga membantu keluarga, kawan-kawan dan masyarakat.

Mendirikan rumahtangga setelah 6 bulan menamatkan pengajian di MMU, kini Farra mempunyai sepasang cahayamata iaitu Muhammad Mus’ab (4 tahun) dan Nur Mawaddah (2 tahun). Farra memulakan kerjaya sambilan sebagai seorang perniaga kek sambilan melalui Blog SmileyCakes sejak Mac 2007 setelah beberapa kenalan rapat menyuarakan hasrat untuk membeli kek buatannya. Kini Farra telah menceburi bidang Pelaburan Unit Amanah sebagai Perunding Unit Amanah Public Mutual sejak Mac 2008.

Kini, Farra dalam usaha untuk menyusun strategi supaya dapat bekerja dari rumah sambil memperoleh pendapatan yang tidak kurang hebatnya seperti yang diperoleh dengan makan gaji sekarang. Farra menjadikan ramai idolanya seperti Gobala Krishnan, Team FlareBiz, Alang, Syef Ikhwan, Vince Tan, Team Saifulsham & Irfan Khairi sebagai guru dan pembakar semangat dalam usaha mencapai impiannya itu.

Dengan itu saya berharap anda semua dapat memberi sokongan dan bantuan yang diperlukan.

Jika anda mempunyai minda jutawan, saya yakin anda tidak berlengah dalam membuat pelaburan. Hubungi saya sekarang:

Contact no: 013-3413040

FMUTM membership no: 009-0-53781

Agent code: 1025128

Email : fara_aiza@yahoo.com

Salam ukhwah,

Farra

 

 

 

Advertisements

1 Response to "About"

Hi fara,

totally enjoyed your site. One of the most informative sites I have seen. Good job! By the way, I’m a fan of Adam Khoo. After reading his book “Secrets of Self-made Millionaires”, it reaffirmed my belief that online business is the way to go.

Sincerely,
Jonathan Lin, The Biz Online Guy
In Business Online Web, we do the job of setting up your fully loaded and fully automated e-commerce website. Check out: BusinessOnlineWeb.com/pips.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Your Unit Trust Consultant Name: Farrah Aiza Location: Taman Ehsan, Kepong Email:fara_aiza@yahoo.com H/p:013-3413040 Agent no:10251528 FMUTM no:009-0-53781

Blog Stats

  • 61,592 hits
Advertisements
%d bloggers like this: